LACEnano tatovering snak på Slovenian tatovering konvention
LACEnano tatovering snak på Slovenian tatovering konvention

LACEnano tatovering snak på Slovenian tatovering konvention

Vores team tog noget tid væk fra kontoret og det nye parti maskiner, som vi bygger for at besøge og sige hej til nogle andre tatoveringskunstnere ved den slovenske tatoveringskonference i april. Vi havde mulighed for at tjekke ind med vores PRO-holdkunstner Marco Rosa og også se andre tatoveringsartister tatovering med LACEnano maskiner, herunder Miloš Krsmanović fra Sort tatovering og Uroš Šobot fra Tatoveringsstudio Amunet.

Vi spurgte dem om, hvor hørte de først om LACEnano, og hvad er de fordele, de ser ved tatovering med det.

Vi mødte Marco på Maribor-tatoveringskonventionen, og han var meget fascineret af vores maskiner. Han har været vores PRO-teammedlem lige siden. Han delte dog med os, at dette ikke var hans første gang at høre om vores tatoveringsmaskine: "Jeg læste om det på nogle af hjemmesiderne og besluttede at prøve det, efter at jeg havde mødt holdet."

"Jeg arbejder hos Red Skink tatoveringsstudio i Monfalcone og mine kolleger, som jeg arbejder med, prøvede det først, så det tog mig noget tid at få fat i det og få en ordentlig feedback. Da de prøvede det, var de ikke rigtig sikre på det, men fra starten kunne jeg virkelig godt lide den måde, du kan arbejde med det på skygger og farvepakning. Det er hurtig og kraftig tatoveringsmaskine. Du har næsten lyst til, at det fungerer i sig selv på grund af letvægten og effektiviteten. Dog bruger jeg det ikke til foring endnu og justerer det ikke ofte - jeg lader bare opsætningen være, som den er, slut den til strømforsyningen, og jeg er klar til at gå! ”

Tjek tatoveringer af Marco: Facebook | Instagram


Miloš hørte først om LACEnano fra en anden tatovør: "Han fortalte mig, at der er en ny tatoveringsmaskine på markedet, og at han kender bygherren, så jeg var interesseret i at prøve det."

”Jeg ledte efter en tatoveringsmaskine, der muliggør en jævn rotation. Jeg er vant til spoler og brugte dem stort set hele tiden, men på grund af deres vægt begynder dit håndled at gøre ondt ganske lidt efter 6, 8 eller 12 timers tatovering. Efter at have prøvet forskellige tatoveringsmaskiner og LACEnano også vidste jeg, at dette var det. Armstangen kører meget som en spole, og det var det, jeg ledte efter. Jeg kan godt lide den måde, hvorpå jeg hurtigt kan justere den til foring, skygge, farvepakning, blød skygge ... hvad jeg vil! Dybest set ledte jeg efter noget lille og kompakt, fordi jeg nemt kunne transportere mit udstyr - hvad du ser på tatoveringskonventionen, ser du i studiet; Jeg pakker dybest set halvdelen af ​​mit tatoveringsstudie og tager det med mig. ”

Tjek tatoveringer af Miloš: Facebook | Instagram


Viva voce eller mund til mund syntes også at være til stede med Uroš: "Jeg har en ven i min hjemby, der fortalte mig om nogen, der bygger en ny tatoveringsmaskine i nærheden. Vi satte os ned for en kop kaffe og diskuterede det. Jeg så tatoveringsmaskinen for første gang og blev fortalt mere om det. "

”For at være ærlig var mine første indtryk blandede. Det var en lille tatoveringsmaskine, og jeg var ganske skeptisk over for det. Vi besluttede dog at samarbejde, vi mødtes i min mentors tatoveringsstudie og lavede nogle salgsfremmende videoer bagefter. Efter at have prøvet LACEnano var jeg behageligt overrasket og generelt tilfreds med selve tatoveringsmaskinen. Det er fantastisk til blød skygge, men jeg er endnu ikke tilfreds med det til at afslutte fine tynde linjer. Da min tatoveringsstil hovedsagelig bruger realisme, bruger jeg den til skygge, farvepakning og stærke dristige linjer, hvor det er nødvendigt, men alt i alt kan jeg virkelig godt lide det. ”

Tjek tatoveringer fra Uroš: Facebook | Instagram

Indlæser ...