LACEnano tatovering snak på Slovenian tatovering konvention
LACEnano tatovering snak på Slovenian tatovering konvention

LACEnano tatovering snak på Slovenian tatovering konvention

Vores team tog lidt tid væk fra kontoret og det nye parti af maskiner, som vi bygger for at besøge og sige hej til nogle medatatueringskunstnere ved slovensk tatoveringskonference i april. Vi havde mulighed for at checke ind hos vores PRO-holdkunstner Marco Rosa og også se andre tatoveringsartister tatovering med LACEnano maskiner, herunder Miloš Krsmanović fra Sort tatovering og Uroš Šobot fra Tatoveringsstudio Amunet.

Vi spurgte dem om, hvor de først hørte om LACEnano, og hvad er de fordele, de ser i tatovering med det.

Vi mødte Marco ved Maribor tatovering konventionen og han var meget fascineret med vores maskiner. Han har været vores PRO-medarbejder siden da. Men han delte med os, at dette ikke var hans første gang at høre om vores tatoveringsmaskine: "Jeg læste om det på nogle af hjemmesiderne og besluttede at prøve det, efter at jeg havde mødt holdet."

"Jeg arbejder hos Red Skink tatoveringsstudio i Monfalcone og mine kolleger, som jeg arbejder med, prøvede det først, så det tog mig lang tid at få hænderne på det og få en ordentlig tilbagemelding. Da de prøvede det, var de ikke rigtig sikre på det, men fra starten kunne jeg virkelig lide den måde, du kan arbejde med den på skygger og farvepakker. Det er hurtig og kraftfuld tatoveringsmaskine. Du føler næsten, at det virker i sig selv på grund af letvægten og effektiviteten. Men jeg bruger det ikke til foring endnu og ikke justere det ofte - jeg forlader bare opsætningen som den er, tilslut den til strømforsyningen, og jeg er klar til at gå! "

Tjek tatoveringer af Marco: Facebook | Instagram


Miloš hørte først om LACEnano fra en medatatoer: "Han fortalte mig, at der er en ny tatoveringsmaskine på markedet, og at han kender bygherren, så jeg var interesseret i at prøve det ud."

"Jeg ledte efter en tatoveringsmaskine, der muliggør en jævn omdrejning. Jeg er vant til spoler, og jeg bruger temmelig meget dem hele tiden, men på grund af deres vægt begynder man at gøre ondt lidt efter 6, 8 eller 12 timer med tatovering. Efter at have prøvet forskellige tatoveringsmaskiner og LACEnano så vidste jeg, at det var det. Armbjælken løber meget som en spole, og det er det, jeg ledte efter. Jeg kan godt lide den måde, jeg hurtigt kan tilpasse den til foring, skygger, farvepakning, blød skygger ... hvad jeg vil! Dybest set var jeg på udkig efter noget lille og kompakt, fordi jeg vil være i stand til nemt at transportere mit udstyr - hvad du ser ved tatoveringskonventionen, ser du på studiet; Jeg pakker stort set halvdelen af ​​min tatoveringsstudio og tager den med mig. "

Tjek tatoveringer af Miloš: Facebook | Instagram


Viva voce eller mund til mund syntes at være til stede hos Uroš også: "Jeg har en ven i min hjemby, der fortalte mig om nogen, der bygger en ny tatoveringsmaskine i nærheden. Vi satte os ned for en kop kaffe og diskuterede det. Jeg så tatoveringsmaskinen for første gang og blev fortalt mere om det. "

"For at være ærlig blev mine første indtryk blandet. Det var en lille tatoveringsmaskine, og jeg var ret skeptisk til det. Men vi besluttede at samarbejde, vi mødtes på min mentors tatoveringsstudio og lavede nogle reklamevideoer bagefter. Efter at have prøvet LACEnano blev jeg glædeligt overrasket og generelt glad for selve tatoveringsmaskinen. Det er godt til blødt skygge, men jeg er endnu ikke skrøbeligt med det til at afslutte fine tynde linjer. Siden min tatoveringsstil i hovedsagelig realisme bruger jeg den til skygger, farveemballage og stærke modige linjer, hvor det er nødvendigt, men alt i alt kan jeg virkelig godt lide det. "

Tjek tatoveringer af Uroš: Facebook | Instagram

Indlæser ...